Firma noastra a pornit din pasiunea pentru masini. Intotdeauna am am vrut sa mergem mai departe decat restul lumii si sa gasim solutii la probleme care pareau imposibile la un moment dat.
Pasiunea ne-a facut sa pornim la drum. Seriozitatea ne-a facut sa ajungem unde suntem azi: o echipa unita si serioasa pe care te poti baza.

Am pornit la drum in anul 1999 dupa ce am cochetat cu mecanica si lumea  masinilor mai bine de 10 ani. In momentul de fata echipa noastra are 4 membri, suficient pentru a face fata unui volum de aproximativ 100 de masini pe luna fara a face rabat de la calitate nici macar o secunda.

Daca ar fi sa vorbim despre un motto, acesta ar trebui sa sune cam asa:
“Garantat oferim servicii superioare pentru masina ta pentru jumatate din pretul pe care majoritatea service-urilor ofera.”

Te invitam sa ne vizitezi site-ul si sa afli exact despre ceea ce ne face sa excelam si ne permite in acelasi timp sa avem (fara a exagera nici macar un pic) cele mai bune preturi de pe piata.
Multumim pt ca te ai gandit la noi, nu o sa fii dezamagit.

Echipa AM PLUS

P.S.: Noua ne place sa ne rasfatam clientii si oamenii care ne viziteaza. In fiecare luna oferim multe premii in servicii si produse. Tot ce trebuie sa faci este sa ti scrii emailul si numele in formularul de dedesubt si esti inscris automat pt premii. Totodata vei sta la curent cu ultimele promotii si servicii.